Store hoppedag på Levring Efterskole

I dag var der dømt store hoppedag for børn og unge på Levring Efterskole. Danmarks største hoppeborg var blandt andet pustet op til lejligheden.

En dunst af plastik, fødder og tumultatriske tilstande. Det var bare nogle af de indtryk, der faldt TV MIDTVEST’s rapporter ind, da han tidligere i dag lagde vejen forbi Levring Efterskole.

Efterskolen var i anledning af påsken omdannet til ét stort slaraffenland for børn og unge.

-Jeg synes, at vi har sammensat et alsidigt udvalg af aktiviteter, hvor der er udfordringer både for såvel de helt små men også de unge, fortæller Jimmi Andersen, som er tovholder på Store Hoppedag og lærer på Springlinjen på Levring Efterskole i en pressemedelelse.

Og der var god mulighed for at gøre  for at forbrænde nogle af de mange påskeæg og chokoladeharer, der hører påsken til.

Det alsidige udvalg i skolen idrætshaller bestod nemlig blandt andet af en gigantisk rutschebane, en 17 meter lang junglebane, rodeotyr, en girafhoppeborg, klatretårn, en disco-hoppeborg og sumodragter til de store.

Desuden kunne de aktive børn få en tur i Danmarks største hoppeborg. Det er fjerde gang, at Levring Efterskole holder Store Hoppedag.