Stor rockstjerne kommer til Holstebro

Det er ikke hver dag, at Musikteatret i Holstebro kan præsentere et navn som Sting.

Sting kommer til Vestjylland til sommer.
Sting kommer til Vestjylland til sommer.
Foto: Musikteatret Holstebro

Det er langt fra første gang, at den engelsek musiker Sting har spillet i Danmark, men denne gang er det anderledes.

Til sommer kommer han nemlig til Vestjylland for første gang nogensinde, da Musikteatret Holstebro har booket ham til årets første Open Air-koncert, der ligger den 21. juni 2019.

- Det er lidt af et scoop, at vi kan præsentere Sting på vores Open Air-koncert i år. Med 16 Grammy Awards, næsten 100 millioner solgte albums og mere end 40 år som professionel musiker i bagagen kan man roligt kalde Sting et ikon inden for musikverdenen, siger direktør for Musikteatret Anders Jørgensen i en pressemeddelelse.

Koncerten er en del af Stings ’My Songs-tour’, hvor han vil spille sine største hits både fra tiden med The Police og som solomusiker. Fans kan blandt andet forvente at høre hits som "Englishman In New York,", "Fields Of Gold", "Shape Of My Heart", "Every Breath You Take", "Roxanne" og "Message In A Bottle".

Samme koncept

Lige som sidste sommer bliver Trillingsgaard-pladsen hegnet helt ind, når der er Open Air-koncerter i Holstebro.

- Vi er i fuld gang med at planlægge resten af Open Air-programmet, men kan desværre ikke løfte sløret for det endnu, udover at fortælle at det kommer til at foregå over to dage, den 21. og 22. juni. Og igen i år bliver det et brag af en fest, siger Anders Jørgensen.

Sting har spillet flere koncerter i Danmark - blandt andet gæstede han Royal Arena i september 2017, og i 2016 spillede han på Smukfest i Skanderborg. Billetsalget til koncerten i Holstebro starter den 7. december.