Stor politijagt endte i ulykke

Det hele startede med en opringning til lokalbetjenten i Brande og endte i en voldsom politijagt med 10 patruljer.

bljagt_balle.jpg

Gennem længere tid har politiet efterlyst en grå VW golf, der er stjålet i Brande tidligere på måneden. Da golfen så trillede ind på en tankstation i Brande, ringede ejeren til lokalbetjenten i Brande.

På vej til tanken mødte lokalbetjenten den grå Golf og han satte efter den. I løbet af den næste halve time udviklede forfølgelsen til en større biljagt.

10 patruljer på jagt

Efterhånden som biltyvene nåede Ikast og videre mod Engesvang stødte der patruljer til fra Herning, Silkeborg, Viborg og hundepatruljer og færdselsbetjente. I alt 10 patruljer deltog i jagten, oplyser vagtchef Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Ved rundkørslen i Balle nord for Silkeborg havde politiet lavet en vejspærring med en motorcykelbetjent og en patruljevogn.

Knallertkører kvæstet

Da biltyvene når rundkørslen bremser de ned og rammer en privat bil og en knallertkører. Her efter blev begge biltyve anholdt.

Føreren af bilen og knallertkøreren er begge blevet kørt til skadestuen. Knallertføreren er i følge politiet kommet værst til skade. Vedkommende har formentlig brækket en hånd og klagede over smerter i nakken. 

Kendt af politiet

De to biltyve er 20 og 23 år og kommer fra Ikast-Brande området. I følge vagtchefen er de begge kendt af politiet. Hverken tyve eller betjente kom til skade ved biljagten og den efterfølgende ulykke.