Stor konkurrence: Kender du det mest fantastiske fællesskab?

Er du med i et fantastisk fællesskab, og står I og mangler 50.000 kroner? Så meld det til konkurrencen Fantastiske Fællesskaber på TV MIDTVEST's hjemmeside.

De otte TV2-regioner vil gerne hylde fællesskaber og foreninger.
De otte TV2-regioner vil gerne hylde fællesskaber og foreninger.
Foto: William Perugini /Ritzau Scanpix

Fællesskaber og foreninger er en kæmpe del af det danske samfund og en grundsten i vores demokrati.

Det vil de otte TV2-regioner gerne hylde sammen med Lokale og Anlægsfonden og Tuborgfondet.

- TV2-regionerne dækker hele Danmark, og vi kommer helt tæt på danskerne. Vi vil gerne hylde og give et kadeau til de ufatteligt engagerede mennesker, der hver dag har lyst til at hjælpe andre, siger direktør ved TV MIDTVEST, Lone Sunesen. 

Derfor kan foreninger og fællesskaber fra i dag mandag tilmelde sig Fantastiske Fællesskaber og få muligheden for at vinde en regional pris på 50.000 kroner. Førstepladsen i regionen giver adgang til landsfinalen, hvor hovedprisen er på 100.000 kroner.

Pengepræmien skal bruges til forbedringer af fællesskabets fysiske rammer, indkøb af udstyr eller andet, der kan gøre det fælles mødested endnu bedre for alle.

- Et fantastisk fællesskab er et sted, hvor man oplever, at alle andre gerne vil en. Hvor man glæder sig til at komme hen, hver eneste gang man skal komme. Og hvor man ikke oplever, at der er fordomme og skjulte dagsordner, siger Ulrik Wilbek, som er borgmester i Viborg Kommune, men også jurymedlem i Fantastiske Fællesskaber.

Det skal du gøre

På TV MIDTVEST’s hjemmeside kan du tilmelde et fantastisk fællesskab, som, du mener, fortjener prisen som Danmarks mest Fantastiske Fællesskab.

Alle fællesskaber kan deltage, også selvom I ikke er en etableret forening. Det vigtigste er, at jeres fællesskab er åbent for alle, og at det styrker og dyrker det fantastiske i fællesskabet.

En jury vil ud fra de tilmeldte nominere 10 i regionen. Juryen består af Ulrik Wilbek, borgmester i Viborg Kommune, Lone Sunesen, direktør ved TV MIDTVEST og Diana Køhler, bestyrelsesmedlem i Ungdommens Røde Kors, 

Herefter kan seere og besøgende via SMS stemme på, hvilken af de ti foreninger der skal vinde den regionale pris på 50.000 kroner.

Tilmeldingen til konkurrencen skal ske inden den 1. april 2018. Vinderen af regionsfinalen bliver kåret fredag den 28. september 2018.

Du kan tilmelde dig konkurrencen her.

0:43
Du kan tilmelde dig Fantastiske Fællesskaber på tvmidtvest.dk/ff