Stor interesse: Silas Holst-foredrag må flytte

Et foredrag af om mobning er blevet et regulært tilløbsstykke i Skjern. Derfor rykkes arrangementet nu til større lokaler.

Danseren Silas Holst holder den 1. juni foredrag om mobning i Skjern. Det er kommet i stand, efter 16-årige Stefanie Geer henover et år har samlet tomme dåser og flasker, hvor panten var påtænkt et Silas Holst-foredrag om mobning. Ifølge Dagbladet Ringkøbing-Skjern har der været så stor interesse for arrangementet, at det nu må flyttes.

Da Silas Holst hørte om Stefanie Geers indsamling, bad han hende straks om at stoppe og fortalte i samme ombæring, at han ville komme og holde foredraget gratis. Siden da har interessen været enorm. I første omgang skulle det afholdes på Skjern HTX' auditorie, men grundet interessen er det bliver besluttet, at foredraget nu skal afholdes i skole projektværkset, hvor der er plads til 450 personer.

I øjeblikket er der tilmeldt 300 personer, oplyser medarrangør Eva Vang Christensen fra Unge på Broen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Tilmeldingen til arrangementet, hvor blandt andet en hel efterskole uden for kommunen har meldt sin ankomst, lukker d. 23. januar.