Stor fødselsdag: Kærgården fylder 25

Stor fødselsdag: Kærgården fylder 25

Det har været en speciel dag på mejeriet i Holstebro. Kærgården fylder nemlig 25 år.

Der blev selvfølgelig serveret rundstykker med masser af Kærgården, da det smørbare blandingsprodukt onsdag blev fejret på Holstebro Mejeri. Det er 25 år siden, at Kærgården for første gang blev langet over disken. Derfor var alle de ansatte inviteret til fødselsdag.

- Vi er super stolte af at udvikle det her produkt. Jeg er super stolt, siger Klaus Jeppesen, Mejeridirektør på Holstebro Mejeri.

Kærgården er et af Arlas mest populære produkter, og bliver produceret på mejeriet i Holstebro. Faktisk begyndte eventyret i Rødkærsbro, men på grund af pladsmangel blev produktionen senere flyttet til Holstebro. Her bliver der i dag produceret 12.000 tons Kærgården om året til det danske marked.

Med fra begyndelsen

For fire af medarbejderne på mejeriet var det en helt særlig dag. De har nemlig været med i alle 25 år. Derfor fik de et ekstra skulderklap på den store dag. En af dem var Kim Dyhr, der i dag er afdelingsleder hos Arla i Holstebro.

- Det har været en fantastisk rejse. Det har været fra vi startede udviklingen af det til vi står her i dag, som er højdepunktet, som ingen af os havde regnet med for 25 år siden, fortæller Kim Dyhr.