Stor eftersøgning i gang ved Vinderup

Beredskabsstyrelsen og politi er onsdag eftermiddag rykket ud til en større eftersøgning ved Vinderup. Her leder man med hundepatruljer, både og helikopter efter en 32-årig mand.

eftersoegningsevel.jpg

Beredskabsstyrelsen Midtjylland er sammen med Midt- og Vestjyllands Politi onsdag eftermiddag indsat til en større eftersøgning i vand ved Vinderup. Her er 14 mand, pionervogn, båd og ATV, hundepatruljer og helikopter sat ind i eftersøgningen af en efterlyst person.

Det skriver den Operative Chef ved Beredskabsstyrelsen, Lars Høg Schou på Twitter.

Facebook_eftersøgning_0.JPG

I følge TV MIDTVESTs oplysninger leder både beredskabsstyrelsen og politiet efter en 32-årig mand, der har været savnet siden i morges/formiddags.

Eftersøgningen er centreret i området omkring Stubbergård Sø, fordi en person har fundet en cykel og nogle effekter, der efter kan tilhøre den savnede mand.

Opfordrer til arbejdsro

Politiet knokler på stedet og beder indtrængende om arbejdsro.

- Vi opfordrer folk i lokalområdet til at besinde sig og ikke begynde at lede i det område, hvor politiet leder - da de skal have arbejdsro, lyder det fra politikommissær ved Midt- og Vestjyllands Politi, Simon Skelkjær.

Den 32-årige mand beskrives som 170 cm høj, spinkel af bygning, iført grønne arbejdsbukser, en grøn/sort fleecetrøje og sko med gule snørebånd.