Stolte Pape-forældre

Det var en stor overraskelse for Svend og Ruth Poulsen, da de i går fandt ud af, at deres søn er den nye politiske leder for Det Konservative Folkeparti.

Landmandsparret Svend og Ruth Poulsen blev i går aftes ringet op af deres søn, som fortalte, at de skulle se med i TV. Og her fik de sig en overraskelse; sønnen Søren blev nemlig præsenteret som Lars Barfoeds afløser i hos De Konservative- Det fældede jeg en tåre, for jeg tænkte, at det ikke kunne være rigtigt, fortæller Ruth Poulsen fra hjemmet i Bjerringbro.

Ruth Poulsen blev forbavset over det, hun så på TV:- Søren er så glad for at være i Viborg, så det overraskede mig utroligt, at han kunne finde på at sige ja til noget derover nu.

I dag har forældrene haft tid til at vænne sig til tanken om deres søns nye titel som formand for De Konservative. Men, at han efterlader borgmesterkæden i Viborg, havde de ikke regnet med.- Han havde jo et kanon valg. Der var jo 6.500, der stemte på ham - hvad mon de nu siger, spørger Svend Poulsen.

Han bekymrer sig også om, om der er for meget arbejde i det nye job, og om sønnen kan risikerer at blive stresset af det.

Men den stolte mor tvivler dog ikke på sønnens evner.- Når han har sat sig noget for, så gennemfører han det, fortæller Ruth Poulsen

Se reaktioner fra både forældre og borgere fra Viborg Kommune herunder:

02:22 Luk video