Støjberg er tredje mest likede på Facebook

Inger Støjberg får tredje flest "synes godt om" på Facebook blandt folketingsmedlemmerne. Venstre-politikeren er kun overgået af statsminister Helle Thorning-Schmidt og Pia Kjærsgaard.

inger_stoejer.jpg

Der er rigtig mange, der reagerer på Inger Støjbergs liv på de sociale medier. Det skriver DR Nyheder.

Skive-politikeren ligger nummer tre på listen over alle folketingsmedlemmer, når det kommer til at få folk til at synes godt om hendes opslag.

- Det er svært at sige, hvad der gør det. Men mit umiddelbare gæt er, at det har noget at gøre med, at jeg rent faktisk skriver det jeg mener, og at det ikke er noget, jeg sidder og fedter rundt med i meget lang tid, og at der ikke er spindoktorer og alt muligt andet inde over. Det er nok sådan lidt mig som politiker uden filter, siger Inger Støjberg til P4 Midt & Vest.

Vigtig del af valgkampen

En større del af valgkampen foregår på de sociale medier, derfor er Inger Støjberg naturligvis også glad for de mange reaktioner.

- Det er jo en af grundene til, at man som politiker er på Facebook. Det er jo for at få en umiddelbar kommentar fra de folk, der læser det og jo også nogle gange diskutere det med dem, forklarer Inger Støjberg.

Inger Støjberg er samtidig det folketingsmedlem, der får flest kommentarer uden et medfølgende synes godt om på sine opslag på Facebook.