Stofpåvirkede indbrudstyve anholdt

Lokalpolitiet i Herning stødte natten til fredag ind i to unge mænd, der nu er anholdt for besiddelse af euforisenrede stoffer og sigtet for indbrud.

Kort efter midnat natten til fredag fik en patrulje fra Midt- og Vestjyllands Politi øje på et mistænkeligt køretøj ved Uno X mellem Sjællandsgade og Viborgvej i Herning. 

Da patruljen henvendte sig til bilens fører, en 27-årig mand fra holstebro, gav duften i kabinen anledning til at stofteste ham. Testen viste, at han var påvirket af cannabis. Han var også i besiddelse af 8,1 gram af selvsamme stof.

Mens politiet undersøgte bilen, ankom en 22-årig mand fra Ballerup til stedet. Han undrede sig over, hvorfor politiet ransagde hans køretøj. Den 22-årige blev også anholdt på stedet, da politiet fandt både indbrudsværktøj og tyvekoster i bilen. 

- Vi har en mistanke om, at de to har begået et indbrud et sted, men vi ved endnu ikke hvor. Vi hører derfor gerne fra borgere, der har fået stjålet to flasker spiritus og en række smykker, siger Henning Præstegaard fra Lokalpolitiet i herning. 

Henvendelser i sagen kan ske på telefon 114.