Under pokal-kollaps: Midtjyske stjernespillere i åben strid

FC Midtjyllands pokalfiasko var mere end, hvad to af holdets absolutte stjernespillere kunne klare. Mabil og Evander i stort skænderi på banen.

Evander
Foto: FC Midtjylland

Det var en helt igennem dårlig aften i Sundby Idrætspark, da FC Midtjyllands forsvarende pokalvindere blev sendt ud af 1. divisionsmandskabet Fremad Amager.

Et minut før kampens afslutning udspillede der sig skandaløse scener imellem to af holdets store stjerner, australske Awer Mabil og brasilianske Evander.

FC Midtjylland fik et frispark på kanten af Fremad Amagers felt, og det frispark ville Evander tage. Men da han stod med bolden i hænderne, mente Awer Mabil, at han skulle sparke.

Det kom til tumult og hadske blikke de to spillere imellem, og da de begge efterspurgte en løsning på hårdknuden fra bænken, endte det med, at trænerteamet pegede på Mabil som frisparksskytte.

For tidligt at tale om straf

Mabil brændte imidlertid forsøget, der kunne have skaffet FCM forlænget spilletid, og det fik  Evander til hånligt at klappe ud mod trænerbænken for at vise sin utilfredshed med beslutningen.

Efter kampen fangede TV3 Sport FC Midtjyllands cheftræner Brian Priske. Og her var Priske ikke meget for at kommentere på episoden.

- Det er ikke en ønskesituation, men det er noget, vi håndterer internt. Det er for tidligt at snakke om en straf til nogen, men sådan noget skal helst ikke foregå i vores klub, sagde Brian Priske.