Stjal smykker for mere end én million – har du set denne person?

Politiet hører gerne fra vidner, som skulle have set den gerningsmand, som røvede en smykkeforretning i Lemvig onsdag nat.

Tyven var allerede ude af butikken igen, da vagtfirmaet nåede frem 10 minutter efter, alarmen lød.
Tyven var allerede ude af butikken igen, da vagtfirmaet nåede frem 10 minutter efter, alarmen lød.
Foto: Engens Ure-Guld-Sølv

Fire effektive minutter i Engens Ure-Guld-Sølv på Vestergade i Lemvig var alt, en indbrudstyv skulle bruge på at stjæle smykker og ure for mere end én million kroner natten til onsdag.

Kort før klokken 03.00 brød han igennem tre døre i smykkeforretningen, inden han forlod gerningsstedet på cykel få minutter efter.

- Han var hurtigt inde og hurtigt ude igen, så han har været effektiv i sin færden inde i butikken. Man kunne godt få tanken, at han har forberedt sig, siger Niels Kristian Larsen, der er politikommissær hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Kontakt politiet på 114 hvis du kan genkende gerningsmanden på billedet her.
Kontakt politiet på 114 hvis du kan genkende gerningsmanden på billedet her.

En stor sag

Politiet betragter indbruddet som et planlagt et af slagsen, og politikommissæren er ikke tvivl om, at det er en bemærkelsesværdig sag, når der bliver stjålet smykker for så stort et beløb.

- Når vi kommer op i den her størrelsesorden, så må vi sige, at der er tale om et stort indbrud, forklarer Niels Kristian Larsen.

- Nu skal vi have efterforsket sagen. Vi har nogle folk, vi skal have afhørt og nogle ting, vi skal have vendt. Vi har ikke fanget ham endnu, men vi vil gøre, hvad vi kan. Mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, lyder det.

Hvis du har oplysninger, der kan hjælpe politiet i retningen af gerningsmanden, hører de gerne fra dig på telefon 114.

1:47