Stjal julegaver fra postkontor

Har dine pakker været over postkontoret på Borupvej i Brande, så skal du ikke nødvendigvis regne med, at de når frem inden jul.

141204Pakker.jpg

Tjek hellere lige Track & Trace-nummeret, hvis du venter på en pakke. For står postkontoret i Brande som ende- eller mellemstation, så er det ikke sikkert, at forsendelsen stadig er der.

Endnu engang er der blevet stjålet pakker fra et postcenter her i landsdelen, og det slap gerningsmændene afsted med uden at blive generet.

Tyvene trillede i nat 10 metalpakkebure på hjul ud af posthuset og direkte ind på naboejendommen, som er en tømrervirksomhed. Her brød de ind og kunne siden i ro og mag tømme burene for pakker af værdi.

- De har jo kunnet stå fuldstændigt usete inde hos tømreren. Det her har de helt sikkert planlagt, siger vagtchef Jens Claumarch.

Politiet modtog anmeldelsen fra postkontoret klokken 3:45 i nat.

- De har kigget efter de pakker, der helt tydeligt er fra webshops - dem, de har kunnet se, var dyre julegaver, uddyber han.

Det er fjerde gang, der er indbrud hos Post Danmark i Brande. I maj blev postcenteret senest ribbet for værdier, og samme weekend var der også indbrud hos postkontoret i Ringkøbing.