Stjal dyre jakker ved to indbrud

To mænd anholdt efter indbrud i Thisted - gerningsmændene stadig på fri fod efter indbrud i Bjerringbro.

PolitiErme_type1.jpg

To midt- og vestjyske butikker havde natten til tirsdag ubudne gæster på besøg - i det ene tilfælde blev de formodede gerningsmænd hurtigt anholdt, mens de stadig er på fri fod i den anden.

Klokken 4.15 gik det ud over Sportican i Bjerringbro. Fire mænd kom til stedet i en større sølvfarvet stationcar, og den ene blev siddende i bilen, men de tre andre brugte en brosten til at knuse en rude ind til forretningen.

Tyvene gik ind i butikken og begyndte at forsyne sig, men da et vidne råbte dem an, valgte de at stikke af. På vej ud af butikken, tabte de et par jakker, men det står endnu ikke klart, hvor meget de fik med sig.

Lokalpolitiet i Viborg vil gerne høre fra vidner, der måtte have set den sølvfarvede stationcar.

Fragtede tyvekoster i en indkøbsvogn

Et par timer tidligere - klokken 2.28 - var det tøjforretningen Marcus på Storegade i Thisted, der havde besøg. Tyvene knuste en rude og forsvandt med 19 Geographical Norway-jakker til 90.000 kroner.

Tyvene fra Thisted var dog ikke så godt kørende som dem i Bjerringbro. De fragtede tyvekosterne væk i en indkøbsvogn, og et vidne så dem gå ind i en opgang. Herefter var det en smal sag for politiet at anholde to mænd på 24 og 36 år. Jakkerne blev fundet i en kælder, og politiets jurister overvejer nu, om de to skal fremstilles i et grundlovsforhør.