Stjal bil, mens ejeren hang ud af sidedøren

Det kunne være gået grueligt galt for en 54-årig bilejer, der søndag forsøgte at bremse den mand, der netop havde stjålet hans bil.

Søndag eftermiddag udspillede der sig noget af et drama ved banegården i Struer. En 54-årig mand var holdt ind for at poste et brev, men da han forlod sin bil, hoppede en ung mand ind på førersædet.

- Ejeren af bilen forsøgte at stoppe biltyven ved at hoppe ind til ham i førersiden, men biltyven kørte bare videre. Efter 50 - 100 meter blev bilejeren skubbet ud på vejen, og biltyven kørte væk, forklarer Allan Laustsen, der er vicepolitiinspektør hos Holstebro lokalpoliti. 

Den 54-årige bilejer slap på mirakuløs vis fra den dramatiske episode med hudafskrabninger, men værre gik det for bilen:

- Bilen er blevet fundet udbrændt oppe i Thy. Vi håber på at kunne finde ud af, hvem tyven er, men lige nu ved vi ingenting, lyder det fra Allan Laustsen.

Politiet håber på at kunne få hjælp fra offentligheden til at finde den unge biltyv, der ifølge vicepolitiinspektøren er 20 til 22 år og søndag bar grå kasket, grå sweatshirt og blå bukser.