To brande på kort tid i Silkeborg

​Politiet måtte rykke ud til den samme gade to gange i går aftes.

Brandbil, nær
Foto: Arkiv

Politi og brandvæsen besøgte den samme gade to gange i går aftes.

Klokken 19:55 modtog brandvæsnet et opkald fra en beboer på Resedavej i Silkeborg. Vedkommende kunne se røg omme bag ved en børnehave.

Da politi og brandvæsen nåede ud på stedet, så var to gange fire meter græs brændt af. Politiet kunne ikke finde rester af for eksempel et bål og betragter derfor branden som påsat, men heldigvis var der ingen, der kom til skade. Vidner har set nogle unge løbe fra stedet.

Herefter kørte politi og brandvæsen hvert til sit, men kort tid efter skulle de dog mødes igen samme sted.

Bilbrand

Klokken 00:36 modtog man endnu et opkald fra Resedavej. Denne gang var det en bil, der stod på et grønt område, som der var ild i.

Det drejede sig om en Mitsubishi Space Star. Selvom bilen brændte fuldstændigt ned, så lykkedes det alligevel politiet at redde nummerpladerne. Det drejer sig om nummeret AY36968.

- Ud fra nummerpladen kunne vi se, at bilen var stjålet i natten mellem den 20. og 21. juni i forbindelse med et indbrud på en anden adresse i Silkeborg, fortæller John Toft fra Silkeborg Politi.

Politiet ved ikke, hvor bilen har været i mellemtiden og vil gerne i kontakt med eventuelle vidner, der kender noget til den.

- Vi overvejer om det er de samme, der står bag begge brande, eller om det er rent tilfældigt, at der var to brande så tæt på hinanden. Vi ved det ikke, men det er påfaldende at det er to gange indenfor samme døgn, uddyber John Toft.