Stevie Wonder til Holstebro?

Stevie Wonder kan være på vej til Holstebro, hvis altså byen det næste døgn kan skaffe den økonomiske opbakning til det.

Inden i morgen kl. 16 skal koncertarrangøren Lars Bundgaard fra Holstebro sige "go" eller "no go" til koncerten med Stevie Wonder. Så foreløbig er der endnu et døgn til at skaffe den fornødne kapital til at få koncerten til byen.

Det koster godt 7 millioner kroner at få den amerikanske sangkunstner til byen, og halvdelen af det beløb skal der være garanti for, før der overhovedet kan skrives en kontrakt. De seneste dage er det lykkedes at skaffe 1½-2 mio. kroner, hvoraf Holstebro Kommune, ifølge arrangør Lars Bundgaard har givet tilsagn om 250.000 kroner.

- Det at Michael Jackson har været tæt knyttet Stevie Wonder, kan gøre koncerten endnu mere attraktiv, siger arrangør Lars Bundgaard til TV/MIDT-VEST.

Han håber, at koncerten i givet fald vil kunne sælge de 14.000 billetter, der vil blive udbudt, hvis koncerten bliver til noget på sportspladsen ved Hjaltesvej. Sidste år gav Stevie Wonder koncert i Gigantium i Aalborg, hvor de ialt 9.000 billetter blev revet væk.

I Holstebro skal der sælges ca. 8.500 billetter, for at koncerten kan løbe rundt. Men foreløbig er det  altså et kapløb med tiden, hvis Holstebro skal bevise, at byen godt kan være med som en musikalsk plet på det danske koncert-landkort. 

Se interview med Lars Bundgaard her: