Stetoskopmanden afhørt i Colombia

27-årige Michael Camilo Precht er ifølge colombiansk tv blevet afhørt i Colombia.

Stetoskopmanden
Foto: Station 2

Ifølge den colombianske tv-station Caracol TV er den 27-årige dansker Michael Camilo Precht, også kendt som "stetoskopmanden", blevet afhørt af det lokale politi i en by i Colombia.

Det skriver TV 2 Nyhederne.

Det er en colombiansk reporter, Carlos Cataño, der oplyser, at Michael Camilo Precht fredag blev hentet af politiet på øen Tierra Bomba og taget med på politistationen i byen Cartagena for at blive afhørt.

Fredag aften blev han dog løsladt igen.

Ønsker ikke at udtale sig

TV 2 Nyhederne ved ikke om Michael Camilo Precht er blevet anmeldt i sagen, eller om han er blevet sigtet for en lovovertrædelse. 

Station 2 har forsøgt at komme i kontakt med Michael Camilo Precht, men i en e-mail forklarer han, at han ikke ønsker at udtale sig.

"Stetoskopmanden" er tidligere blevet dømt for 37 blufærdighedskrænkelser i Danmark blandt andet ved at udgive sig for at være læge. På den måde har han lokket unge piger i Herning, Skive og Holstebro til at lade sig undersøge. 

Michael Camilo Precht har i flere år udgivet sig for at være læge, forsker og eventmanager. På den måde lokkede han unge piger i Herning, Skive og Holstebro til at lade sig undersøge.