Statsministeren på valgoffensiv

Helle Thorning-Schmidt var i dag på rundtur til flere midt- og vestjyske svingkommuner.

Der er utrolig tæt kamp om borgmesterstolen i flere af de midt- og vestjyske kommuner. Derfor havde Socialdemokraterne i dag hidkaldt assistance fra Christiansborg - nærmere bestemt Statsministeriet. Helle Thorning-Schmidt er torsdag på besøg i Viborg, Holstebro, Struer, Thisted, Silkeborg og på Mors. Men statsministeren selv mener ikke, hun markerer sig mere i svingkommuner end sikre socialdemokratiske højborge.

- Jeg besøger rigtig mange borgmestre. Jeg besøger også ikke-valgte kandidater, jeg besøger også borgmestre som sidder lunt i svinget. Så jeg besøger rigtig mange borgmestre, og du kan ikke finde et mønster i det, sagde Helle Thorning-Schmidt til TV MIDTVEST, da hun torsdag formiddag var på besøg i Holstebro.

HC Østerby glad for besøg

Statsministerens rundtur begyndte i Viborg. Førte hende herefter til Holstebro. Her tog borgmesteren imod med åbne arme.

- Jeg synes, det er en rigtig, rigtig god idé. Jeg er meget glad for at få besøg af Helle Thorning-Schmidt, fortalte en glad HC Østerby.

I Holstebro står valget mellem rød og blå blok helt lige. Derfor tror borgmesteren også på, at statsministerens besøg kan hjælpe ham i kampen mod Venstres Ulla Tørnæs.

- Jeg synes, det er med til at highlighte og give fokus på, hvad der sker her i kommunen. At Helle Thorning-Schmidt interesserer sig for den her valgkamp med mig i spidsen og håber på, at jeg bliver genvalgt, det synes jeg jo kun er rigtig, rigtig dejligt, siger HC Østerby.