Stak ven med køkkenkniv

En 38-årig, beruset mand stak sin 39-årige ven i lægmusklen med en køkkenkniv. Den 38-årige er i dag blevet løsladt efter en nat i detentionen.

Husspektakler i Ørnhøj syd for Holstebro udviklede sig i aftes. En 39-årig mand er indlagt på skadestuen, efter at være blevet stukket af sin 38-årige, berusede kammerat i lægmusklen i aftes. Ifølge politiet er den 39-årige mands tilstand ikke kritisk.

Politiet i Holstebro anholdt den 38-årige mand ved 18-tiden mandag aften. Politikommissær Karsten Hansen fra lokalpolitiet i Holstebro kender ikke det præcise motiv til knivstikkeriet. Men efter afhøring af begge implicerede, tyder meget på, at det ikke var den 38-åriges hensigt at stikke.

- Med omstændighederne om, hvordan det er sket, sammenholdt med forklaringer fra de to mænd, har vi valgt at løslade den 38-årige, siger Karsten Hansen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Den 38-årige mand er dog stadig sigtet for vold. Politiet i Herning vil senere overtage sagen, da der er flere vidner, der mangler at blive afhørt