Stak manden tre gange

Datteren alarmerede politiet, da mor og papfar kom op at slås med en kniv. Både kvinden og manden er anholdt.

PolitiAerme.jpg

Voldsomt familieskænderi i Blåhøj, syd for Brande natten til fredag. Under et drikkelag kom en 35-årig kvinde op at skændes med en 45-årig mand. Skænderiet var så højlydt at den 13-årige datter vågnede på førstesalen.

- Da hun kom nedenunder så hun, at hendes mor og papfar var i voldsomt skænderi og slagsmål. Da hun så en kniv flygtede den 13-årige pige over til naboen, som så fik alarmeret politiet, oplyser vicepolitikommissær Michael Schultze fra politiet i Herning.

Stak tre gange

Inden politiet kom frem til huset i Blåhøj havde kvinden stukket den 45-årige mand tre gange i ryggen med en kniv. I følge politiet var det en mindre kniv på størrelse med en urtekniv eller jagtkniv. Kvinden har fortalt politiet at manden har taget kvælertag på hende.

Politiet har anholdt både kvinden og manden, og efter en tur omkring skadestuen vil de blive afhørt af politiet i løbet af formiddagen. Manden er uden for livsfare.

Begge er sigtet for kvalificeret vold.

Med til drikkelaget i huset var der også en 43-årig veninde til den 35-årige. I følge politiet kunne hun ikke bidrage meget til efterforskningen.