Stak af efter uheld på motorvejen

Politiet leder efter to mænd, der kørte galt i en udlejningsbil.

politibil.jpg
Foto: Flemming Christensen

OPDATERING LØRDAG KLOKKEN 21.41: Politiet har lørdag eftermiddag været i telefonisk kontakt med de to mænd. Vagtchefen oplyser, at de ikke vil blive fremstillet i sagen. 

To mænd valgte fredag aften at stikke af til fods, efter at de havde været involveret i et uheld på motorvejen mellem Låsby og Hårup ved Silkeborg.

Mændene kørte mod øst i en udlejningsbil - en Opel Corsa - og vidner har fortalt politiet, at det gik alt for stærkt.

- Føreren må have fejlbedømt situationen, for Corsaen kørte op bag i en forankørende bil. Der skete kun materiel skade ved uheldet, men Corsaen var så beskadiget, at den ikke kunne køre videre, og de to mænd i bilen valgte så at løbe fra stedet, fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Corsaen var lejet hos et firma i Aarhus, og politiet har talt med den mand, hvis navn står i lejekontrakten. Men han har tilsyneladende intet med sagen at gøre, og politiet mener, at han på en eller anden måde må have været udsat for et identitetstyveri.

Politiet har flere patruljer i området for at lede efter de to mænd. Chaufføren beskrives som en mand af anden etnisk herkomst end dansk og den anden var dansk.

Motorvejen har kortvarigt spærret efter uheldet. Politiet fik anmeldelsen klokken 20.34.