Stærk anden halvleg i Rusland giver Viborg HK håb

Viborg HK var bagud med otte mål ved pausen i Rusland, men holdet fik begrænset nederlaget til tre mål.

Håndboldklubben Viborg HK har haft stor succes i denne sæson i Primo Tours Ligaen, hvor klubbens damehold er ubesejret.

På den europæiske scene var cheftræner Allan Heines tropper søndag til gengæld ved at løbe ind i en gevaldig øretæve ude mod Lada Togliatti i EHF Cuppens tredje kvalifikationsrunde.

Med en stærk anden halvleg lykkedes det dog for Viborg at få begrænset sæsonens første nederlag til cifrene 26-29.

Dermed er alt åbent før returkampen i Viborg, der bliver spillet på lørdag.

Første halvleg af kampen i Rusland blev noget af et mareridt for Primo Tours Ligaens tophold.

Lada Togliatti gik til pause med en føring på 18-10, men det lykkedes for Viborg at vinde anden halvleg med fem mål.

Viborg havde haft en rejse på over 20 timer til Togliatti, fordi der var forsinkelse både i København og Moskva.