Stadig mystik om Vorning-brande

Politiets tekniske undersøgelser i et af de to huse på Vorningvej, hvor to huse samtidigt brændte ned, kan endnu ikke pege på nogen årsag til branden.

merbrand.jpg

Tidligt tirsdag den 1. november brændte to huse på Vorningvej i Vorning ned. Husene ligger kun 100 meter fra hinanden, og i det ene hus måtte en 28årig mand kravle ud af et vindue for at redde livet. Midt- og Vestjyllands Politi tror ikke på tilfældigheder, når to huse med så kort afstand på samme tid brænder så voldsomt ned, så efterforskerne har hele tiden arbejdet med teorien om, at der er tale om påsatte brande. Brandteknikere har nu gennemført undersøgelser i det ene af de to huse, men intet peger foreløbigt entydigt på, at branden i huset skulle være påsat.

- Vi har ikke fundet spor efter brandbare væsker eller andet, der kan pege i retning af en påsat brand. Noget kan måske pege i retning af, at en elinstallation i forbindelse med et modem kan være en årsag til branden, men endnu kan vi ikke sige noget sikkert, siger Henrik Grove, Vicepolitikommissær ved lokalpolitiet i Viborg.

 I næste uge begynder brandteknikernes undersøgelser i det andet hus. På trods af at der endnu ikke er fundet spor af at branden i det første hus skulle være påsat, arbejder politiet videre med teorien om, at der kan være tale om påsatte brande.