Stadig ingen spor af 85-årig kvinde

Ny eftersøgning af ældre kvinde i Silkeborg. Politiet opfordrer beboere til at tjekke garager og haveskure, inden de tager på arbejde.

Midt- og Vestjyllands Politi genoptager mandag morgen eftersøgningen af den 85-årige demente kvinde, der søndag formiddag forsvandt fra Rødegård Plejecenter på Skærbækvej i Silkeborg.

- Vi starter eftersøgning med en helikopter og friske hunde, ligesom Beredskabsstyrelsen stiller med en båd til Gudenåen, og derudover får vi også hjælp fra hjemmeværnet, oplyser vagtchef Kjeld Nedergaard.

Han tilføjer, at den private forening Missing People også vil lede efter den forsvunde kvinde, der er vant til at gå ture i området og beskrives som meget mobil.

En større eftersøgning søndag med blandt andet en helikopter gav intet resultat, og politiets hundepatruljer fortsatte arbejdet natten til mandag.

- Vi begyndte omkring plejecentret og har lige så stille arbejdet os ud. Hundene har været mange steder, men kunne ikke overkomme det hele. Nu starter vi så igen, og samtidig vil jeg opfordre beboerne i området til inden de tager på arbejde at tjekke ulåste haveskure og garager for at se, om hun skulle have søgt ly for natten, siger vagtchefen.

Den forsvundne kvinde er 165 centimeter og har gråt krøllet hår. Da hun forlod plejecentret, havde hun bare fødder i sandaler og havde en blå-turkis bluse og en sort cardigan på.

Oplysninger til politiet på telefon 114.