Spritbilist var også tyv

Politiet i Viborg gjorde i går en dobbeltfangst, da en spritbilist viste sig at være i besiddelse af stjålet bærbar computer og mobil.

Politibil_type1.jpg

En patriulje fra politiet i Viborg fik i aftes en overraskende gevinst ved at anholde en 29-årig spritbilist fra Skive. Det viste sig at manden kort forinden havde begået tyveri af både mobil og bærbar computer fra et privat hjem, ligesom han havde stjålet den bil, han kørte i, dagen før.

Det var en anden bilist, der havde kontaktet politiet, da han havde mistanke om at føreren af en rød Golf varevogn var spirituspåvirket. Anmelderen befandt sig ved varevognen, da politiet kom, og kort efter dukkede den 29-årige fører op. Med sig havde han en bærbar computer, han ikke kunne gøre rede for, og politiet tog ham med på stationen, hvor man desuden fandt den stjålne mobil samt lidt amfetamin og hash under kropsvisiteringen. 

Den anholdte er en 29-årig mand fra Skive, som tidligere har slået sine kriminelle folder i Viborg. I forvejen planlægges en retssag mod ham for en del andre kriminelle forhold, og gårsdagens udskejelser lægges nu oveni.