Sprinter tabt for Skive

Morten Dalgaard Madsen skifter klub til næste år, fordi han skal i gang med en uddannelse.

Morten Dalgaard Madsen
Foto: Arkiv

En af Danmarks hurtigste mænd er tabt for Skive Atletik- og Motionsklub.

Skive Folkeblad skriver, at sprinteren Morten Dalgaard Madsen skifter klub i 2017, fordi han regner med at flytte til Roskilde for at begynde på en uddannelse som pilot.

- Sparta i København har været ude med riven for at få fat på mig, men det er stadig uvist, hvad der kommer til at ske, siger han til avisen.

Morten Dalgaard Madsen har vundet talrige danske ungdomsmesterskaber på 60, 100 og 200 meter, og han er dansk seniormester på 60 meter indendørs. De sidste par år har dog ikke budt på personlige rekorder, og derfor tror han, at et klubskifte måske kan være gavnligt for karrieren.

- Der er mange, som har en mening om, hvad der kan gøres bedre. Og det kan godt være, at det, der skal til, er, at jeg skifter miljø. Men dermed ikke sagt, at det miljø, jeg har haft i Skive, ikke har været tilstrækkeligt for mig, for det har det bestemt. Så der er ingen klager dér, siger han til Skive Folkeblad.

 

 

10:00
TV MIDTVEST sendte i 2014 dette portræt af Morten Dalgaard Madsen, der er barnebarn af den tidligere landsholdssprinter Erik Madsen.