Sportschef efter pokalsensation: Det er så vildt det her

Sportschefen har svært ved at forstå miraklet. 2. divisionsklubben slog Lyngby ud af DBU pokalen efter at have været bagud 3-0 ved pausen.

- Det er så vildt det her. Jeg kan slet ikke forstå det. Helt vildt og fuldstændig vanvittigt.

Sådan siger en halvt grinende sportschef i Kjellerup IF Michael Toft Hansen. 

Klubben er senationelt videre i DBU Pokalen efter holdet tirsdag vandt 4-3 hjemme over Lyngby, der i øjeblikket ligger nr. 3 i superligaen. 

Hvordan oplevede du kampen?

- Jamen den begynder jo ikke godt. Vi var jo spillet helt ud i Aarhus havn. Vi er bagud 0-3 ved halveg mod Danmarks nr. 3. Og de er bare så dgtige i første halveg. I pausen snakker vi om, at vi må se om vi kan få en fornuftig oplevelse ud af det alligevel. Der er jo mødt 500 tilskuere op, og vi vil gerne hjem med en god oplevelse.

- Så kommer vi på 1-3, og så kan man mærke, at tilskuerne vågner op. Lige pludselig er det os, der sidder på det, og Lyngby begynder at virke trætte. Det er helt uvirkeligt på det her tidspunkt, for de har været så gode i første halveg, selv om de ikke er i deres bedste opstilling. 

- Men måske er det fordi, de er så unge nogle af dem, men vi får i hvert fald fat. Og så går det jo bare helt ned for dem, og det begynder at koge på tilskuerpladserne. Vi er faktisk tæt på at score til 4-3 i den ordinære spillet tid også. Det er så fantastisk. Vi sidder her og får en øl og noget at spise nu, og vi kan slet ikke forstå det, siger Michael Toft Hansen. 

Klubhistorie

Med sejren er klubben for første gang i pokalens 4. runde. Klubben var i Danmarksserien, da turneringen begyndte, så den er allerede sikret 100.000kr som det seriehold, der er kommet længst i turneringen, men sportschefen vil gerne have mere økonomisk ud af turneringen. 

- Ja, nu skal vi - undskyld jeg bander - men nu skal vi fanme have et af de store hold. Forstå mig ret, Lyngby er dygtige, men tilskuermæssigt var de måske det kedeligste hold, vi kunne trække i denne runde. Nu vil vi sgu have Brøndby, eller FCM eller Silkeborg. Gerne en kamp med nogle TV-indtægter. 

 

De har ladet scoren stå på Bjerget i Kjellerup. 
De har ladet scoren stå på Bjerget i Kjellerup. 

    
Lyngby-træneren var utilfreds 

Træner David Nielsen var utilfreds med sit hold, men anerkendte også modstanderens præstation.
    
- Vi må selvfølgelig klappe i hænderne af vores modstander. Det er jo en fantastisk præstation at komme tilbage i den fodboldkamp. Samtidig var det, vi leverede i anden halvleg, absurd dårligt, siger Nielsen til bold.dk.
    
Træneren havde bragt flere reserver i spil, men de stod ikke distancen.
    
- Alt gik galt. Vi havde nogle unge spillere på banen, der var nervøse før kampen og leverede rigtig godt i første halvleg, og så kan man i pausen godt sidde og tænke på, hvad man skal få anden halvleg til at gå med.
    
- Vi satte dem i gang med et mål og fik ikke gjort tingene færdige, siger David Nielsen.