Spidskandidat på alternativt hjemmebesøg

Alternativets spidskandidat var fredag til alternativ politisk vælgermøde ved en 70års fødselsdag i Resen.

Som en del af Alternativets valgkampagne tager kandidaterne hjem i vælgernes stuer for at tale om partiets politik. Det tilbud havde 70-års fødselaren Anna Bjerre fredag taget imod. Hun fik besøg af 100 gæster og Sasha Qvortrup fra Alternativet.

- Nu er det jo Grundlovsdag, og der er jo altid en politisk undertone, og så gik jeg sidste år og tænkte, det kunne da være sjovt at invitere en fra Alternativet. Jeg kan godt lide det grundlæggende i deres program, siger fødselaren Anne Bjerre fra Resen.

Til fødselsdagen blev der også plads til dialog med gæsterne. Og så var det vigtigt for Sasha Qvortrup, at talen ikke kun blev en valgtale.

- Jeg var spændt på det, og jeg tænkte, hvordan forener jeg en festtale til en fødselar med en grundlovstale og så får puttet lidt valgflæsk ind. Det var en sjælden set kombination, men jeg synes den her tre i en virkede, siger Sasha Qvortrup.

I en frisk måling fra Analyseinstituttet Wilke lavet for Jyllandsposten ligger Alternativet til at få seks mandater i Folketinget.

Se et indslag fra det noget alternative vælgermøde:

Alternativets spidskandidat tager til alternativ politisk vælgermøde ved 70års fødselsdag i Resen.