Spejderlejr på hovedet

Er du en ægte Spiderman eller mere en Gummi Tarzan? Sådan lyder den spændende udfordringen fra den tværkorpslige fjeldgruppe. (Foto: Lene Ørnbøl Larsen)

spejder3.jpg

Kan det virkelig passe, at Fjeldgruppen udfordrer ALLE spejderne på, om de enten er seje ederkopper eller slaskede unge i underhakkere? Det skal undersøges, aktiviteten Bouldervæggenskal besøges.

Uden seler

Bouldervæggen går simpelthen ud på, at komme igennem den lave klatrevæg fra venstre mod højre. Der er forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med, fortæller Morten Hyhegn fra Fjeldgruppens bestyrelse, som er medarrangør af aktiviteten. Fjeldgruppen er for de spejdere, der synes det er fedt, at komme ud i vildmarken og opleve naturen på tæt hold, hvad enten det er i Kano, på stejle fjeldsider eller med vandrestøvlerne på. På Bouldervæggen på Spejdernes Lejr klatrer man simplethen rundt på en lav klatrevæg uden seler og sikringsreb, og uden at der står en som skal sikre dig. Der er dog både puder og en opmærksom hånd, hvis det skulle smutte, og man styrter mod jorden!

Hvis du har lyst til at se lejren fra en anden vinkel og mærke armene syre til, så skal Bouldervæggen besøges. Den findes på pladsen AKT03 og har aktivitetsnummer F1386. Der er ingen tilmelding, så man møder bare op.

Spejdernes Lejr har deres egen avis, der dagligt udkommer i 36.000 eksemplarer. Vi vil hele ugen bringe udvalgte artikler fra avisen. Denne artikel er skrevet af Morten Svendsen