Thuelsen Dahl om Kærshovedgaard: Spær dem inde indtil vi kan smide dem ud

DF-formand Kritstian Thulesen Dahl skriver i sit ugebrev, at han ville ønske, at man kunne sende beboerne på Kærshovedgård på et fly hjem med det samme.

Ifølge et nyt beslutningsforslag fra Dansk Folkeparti, skal der nu være ensnu strammere regler for kriminelle udlændinge.
Ifølge et nyt beslutningsforslag fra Dansk Folkeparti, skal der nu være ensnu strammere regler for kriminelle udlændinge.
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

- Spær dem inde, indtil vi kan smide dem ud!

Så klar er meldingen fra Kristian Thulesen Dahl, formanden i Dansk Folkeparti i et ugebrev, der er sendt ud onsdag den 24. oktober.

Ugebrevet kan du læse her. 

Han starter ud med at beskrive den vestjyske by Bording som et sted, hvor der hævnligt sker overfald og kan sammenlignes med ”Et helvede på jord”.

- Årsagen til, at den ellers så rolige landsby på få år er blevet forvandlet til en by med kriminalitet og utryghed, er én eneste ting: Udrejsecenter Kærshovedgård, skriver DF-formanden.

Udrejsecenteret huser i øjeblikket 230 afvist asylansøgere, der er på tålt ophold i Danmark.

- Fælles for dem alle er, at de er uønskede i Danmark. Men problemet er samtidig, at deres oprindelseslande ikke vil tage imod dem.  Så de er strandet på Kærshovedgård, lyder det fra Kristian Thulesen Dahl.

Nyt beslutningsforslag

DF-formanden slutter sit ugebrev af med et forslag, der skal stramme mere op på reglerne for kriminelle udlændinge.

- Nu skal disse mennesker ikke længere have lov til at spille fandango med os danskere!

Forslaget til Folktetinget går ud på, at udlændinge, der er blevet dømt for kriminalitet og samtidig udvist altid skal frihedsberøves, indtil udvisningen effektueres.

Kristian Thulesen Dahl er ligeglad med, om det nye forslag vil overtræde den Europæiske menneskerettighedskonvention.

- Til det vil vi svare, at så må det være sådan! På dette område må fornuften råde. Og fornuften er, at danskerne skal kunne leve trygt og sikkert i deres eget land. Ikke som naboerne til Kærshovedgård i Midtjylland i frygt og daglig uro over, hvad der kan ske.

Hvis forslaget skal godkendes kræver det 90 mandater i Folketinget. Dansk Folkeparti har selv 37.

3:06
Regeringen vil flytte de afviste asylansøgere væk fra Danmark og Kærshovedgaard til et nyt fælles europæisk udrejsecenter.