Dødsulykke er en familietragedie

En 31-årig mand og et spædbarn omkom torsdag eftermiddag på Løgstørvej. Manden var onkel til det knap otte uger gamle barn, som sad på bagsædet.

Ambulance_ud_af_garage.jpg

En 31-årig mand og et spædbarn mistede torsdag eftermiddag livet ved en trafikulykke på Løgstørvej 200 meter nord for Skivevej.  Manden var onkel til det knap otte uger gamle barn, som sad på bagsædet.

Barnets 21-årige mor, der er den dræbte mands søster, kørte bilen. Hun blev alvorligt kvæstet i ulykken og fløjet i helikopter til Aarhus. Hendes tilstand er fredag morgen stabil, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Spædbarnets køn er ikke oplyst.

De tre familiemedlemmer kommer i følge Midt- og Vestjyllands Politi alle fra Vestjylland.

 

Mislykket overhaling

Det var en mislykket overhaling, der førte til et frontalt sammenstød mellem en personbil og en lastbil. Personbilen med mand, kvinde og spædbarn kom fra nord, og var i gang med en overhaling, men kunne ikke nå at gennemføre den. Derfor forsøgte personbilen at trække ud i rabatten til venstre.  

Lastbilen forsøgte ligeledes at trække ud i rabatten for at undgå sammenstødet, hvilket resulterede i, at bilerne kørte frontalt sammen i rabatten. Mand og spædbarn døde på stedet, mens kvinden måtte skæres ud af bilen. Hun blev efterfølgende fløjet til traumecenteret i Aarhus med helikopter.

 

Hovedvejen mellem Viborg og Løgstør var lukket i mere end en time efter ulykken.

To personer, der havde overværet ulykken, var så chokerede, at de ikke selv kunne køre fra stedet. På grund af vidnernes tilstand var det svært for politiet at få klarhed over, hvad der forårsagede dødsulykken, fortalte Gert Høeg efter ulykken.

 

Lastbilchauffør uden skyld

- Der foregår nu nogle tekniske undersøgelser af bilerne, men det tyder på at lastbilchaufføren er uden skyld, sagde Ralf Høgedal Indsatsleder fra Midt- og Vestjyllands Politi til TVMIDTVEST torsdag eftermiddag.

Lastbilchaufføren har efter ulykken tilsyneladende ikke lidt fysisk overlast, men han er chokeret. Han er blevet kørt på sygehuset til undersøgelse for skader.