Søren Pape: Derfor er tilliden til Eva Kjer væk

Landbrugspakkens konsekvenser, der er præsenteret til offentligheden, er ikke retvisende, siger K-formanden.

De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, siger, at partiet vil stemme for landbrugspakken. Men miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) har givet misvisende oplysninger. Derfor er tilliden til hende væk.
    
- Vi har indgået en aftale om en landbrugspakke. Den giver et nødvendigt og tiltrængt løft til et hårdt presset erhverv, der har meget stor betydning for vores samfund. Den pakke står vi ved, siger Søren Pape Poulsen på et pressemøde og fortsætter:
    
- Det har nu vist sig, at konsekvenserne af landbrugspakken, som er blevet præsenteret af ministeren til offentligheden, ikke er retvisende.
    
Og derfor kan De Konservative ikke længere bakke om Eva Kjer Hansen som fødevare- og miljøminister, understreger Søren Pape Poulsen.
    
Efter at De Konservative tirsdag aften har udtrykt mistillid til Eva Kjer Hansen, må regeringen og statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) sige farvel til sin anden minister.
    
Men De Konservatives formand gør det klart, at partiet på trods af den omstridte landbrugspakke og mistilliden stadig står bag Venstre-regeringen.
    
- Vi har ikke noget ønske om at vælte regeringen, men vi vil ikke stå og puste os op, hvis vi ikke mener det alvorligt, siger Søren Pape Poulsen.
    
/ritzau/


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Politik.