Søren Gade: Stå frem med navn

Søren Gade svarer nu på den kritik, som han mødte i sidste uge, hvor han i en artikel i Weekendavisen blev kritiseret af flere Venstre-politikere.

SORENGADEWWW.jpg

For første gang forholder Søren Gade sig nu til den kritik, der ramte ham i sidste uge fra anonyme Venstre-politikere.

- Jeg kan ikke rigtigt sige noget, når det er anonyme kilder. Jeg synes i bund og grund, at folk burde stå frem med navn, hvis de har noget, de vil af med, siger Søren Gade.

Har ændret sig

I en artikel i Weekendavisen udtalte flere anonyme Venstre-folk sig om Gades personlighed:

- Hans personlighed er en helt anden end den, man ser i offentligheden. Når han har siddet som minister i et par år, er jeg overbevist om, at billedet af ham vil være et helt andet, siger en anonym partifælle til avisen.

En anden anonym partifælle tilføjer:

- Han har taget en smule skade, og det er svært at vide hvorfor. Det er en markant anden Søren Gade, end folk husker, men det når de ikke at opdage inden valget. Tegnet hårdt op så er han noget paranoid og lider en smule af storhedsvanvid. Han er ekstremt optaget af sig selv og sin egen situation.

Søren Gade mener ikke, at han har ændret personlighed.

- Du kan jo spørge nogle af mine venner og de mennesker jeg omgåes. Det er jo en lille smule underligt, at folk jeg ikke har været sammen med i fem år, de kan have så strenge holdninger til mig. Det kan måske også bunde i noget andet, det ved jeg ikke. Og vi kan ikke engang spørge dem, for vi ved ikke, hvem de er.

Søren Gade mener, at det vil være uheldigt, hvis de anonyme udtalelser for indflydelse på hans valg.

- Det håber jeg ikke, for folk kan jo sige hvad de vil, når de står frem anonymt, siger Søren Gade.

0:33