Søren Gade kritiserer Thomas Danielsen

Søren Gade kritiserer Thomas Danielsen for at spilde tiden med det omdebatterede billede på facebook.

SGKritik.jpg

Thomas Danielsen spilder tiden med at forsøge at være morsom på socialdemokraternes bekostning på facebook. Det mener i hvert fald den tidligere forsvarsminister og venstrekollega Søren Gade.

I den næste udgave af programmet Fixpunkt på TV MIDTVEST debatterer Søren Gade og radikale Johs. Poulsen blandt andet Thomas Danielsens forsøg på at give en humoristisk kommentar til socialdemokraternes valgkamp.

Billedet viser en mand, der tydeligvis tilhører et stammefolk - siddende i et flycockpit. Danielsen bruger det som en kommentar til Socialdemokraternes kampagne om, at fremmede, der kommer til Danmark, skal arbejde og bruge deres uddannelse.

TD-Facebook_0.jpg

 

Men den slags skal man lade ungdomspartierne om, mener Søren Gade.

- Thomas Danielsen er jo ikke i VU længere, det skal vi lige huske. Han sidder i Folketinget. Valgt herovre, og har store opgaver at løse, siger Søren Gade.

Radikale Johs. Poulsen løfter i sin vurdering ikke helt så meget pegefingeren, som Søren Gade - men konkluderer, at humor er en vanskelig størrelse at håndtere - også i politik.

- Jeg synes, man skal tage Thomas Danielsen alvorligt når han siger, at han ville prøve at være morsom. Problemet er, at humor meget nemt kan blive misforstået, siger Johs. Poulsen.

Næste udgave af Fixpunkt kan ses i sin fulde længde tirsdag den 31. marts kl. 22.30 på TV MIDTVEST MOKKA.

Se et klip fra udsendelsen her:

2:10