Søndergaard holder landskampspause

Landsholdsbacken fra Skjern håndbold Kasper Søndergaard tager en landsholdspause.

KasperSoendergaard.jpg

Efter at have vendt situationen med landstræner Gudmundur Gudmundsson har herrelandsholdets rutinerede højre back Kasper Søndergaard besluttet at holde pause fra landsholdshåndbold på ubestemt tid.

- Jeg har længe haft et ønske om at kunne tilbringe mere tid med min familie samt fuldt og helt at kunne koncentrere mig om klubhåndbolden i Skjern. Så det er en moden og aldeles udramatisk beslutning og jeg vil på ingen måde afvise, at jeg på et senere tidspunkt vil få overskud til at vende tilbage til landsholdet igen, siger den 33 årige venstrehåndsspiller, der ved den afsluttende VM kamp mod Kroatien rundede sin landskamp nummer 156.

Siden er det i alt blevet til 339 mål i den røde trøje - heraf ti scoringer i den afsluttende kamp i indledende runde ved VM 2011, hvor Danmarks senere sølvvindere vandt 34-29 over Kroatien.

- Det har altid været en stor ære for mig at spille på landsholdet og det har givet mig uendeligt mange fantastiske oplevelser, som jeg er afsindigt glad for at have fået, siger Søndergaard.