Sommerfugle i maven hos VFF-direktør

Morten Jensen har kæmpe respekt for Helsingør, men direktøren mener, Viborg skal stå som samlet vinder efter to kampe.

Onsdag aften skal Viborg FF spille det første af to opgør mod nummer tre i fodboldens første division, FC Helsingør. Vinderen af de to opgør spiller i næste sæson i Superligaen.

Og Viborg FFs direktør Morten Jensen tøver ikke med at kalde kampene mod Helsingør for to af de vigtigste kampe i klubbens historie.

- Hvis jeg på en skala fra 1 til 10 skal sige, hvor vigtig kampen er, må det blive en 10’er. Det er jo det, der gør, om vores sæson er godkendt eller ej. Det kan godt lyde lidt bombastisk at sige en 10’er, men vigtigheden er enorm. Vi kommer selvfølgelig videre, hvis det dårlige skulle ske, men vi skal kunne præstere i de to kampe og fastholde vores position i Superligaen, siger Morten Jensen i Fodboldmagasinet 442 på TV MIDTVEST.

Han indrømmer også, at der er masser af sommerfugle i maven forud for onsdagens og søndagens opgør.

- Jeg har kæmpe respekt for de her opgaver, for man kan næsten kun fejle. Men det er også den udfordring, vi skal kunne løse. Og det må vi bevise, at vi kan. Helsingør har gjort det fantastisk på det seneste, men vi skal have en tro på, at vi over to kampe kan blive den samlede vinder, og det er med den tilgang, vi går til kampene, understreger Morten Jensen.

Morten Jensen får i øvrigt opbakning fra en uventet kant forud for de to opgør mod FC Helsingør. Nemlig fra rivalerne fra FC Midtjylland.

- Jeg håber på Viborg, for vi vil meget gerne have Viborg i Superligaen, siger FCM-sportsdirektør Claus Steinlein.

Steinlein advarer folk mod at tro, at det bliver nogen let opgave for Viborg FF.

- Selvfølgelig skal Viborg vinde. Men Helsingør har alt at vinde, og Viborg har alt at tabe. Hele Viborg by skal være opmærksom på, at der skal opbakning til på søndag hjemme i Viborg. Jeg tror, det bliver to tætte kampe, hvor det først bliver afgjort i anden halvleg søndag aften. Spillerne får brug for byens opbakning, siger Claus Steinlein.