Soloulykke i Salling: Bil fløj 100 meter og landede på taget

Varebil ramte et autoværn og trillede flere gange rundt. En lægebil kørte galt på vej til ulykkesstedet.

Ulykke ved Thorum2
Foto: Privat

En 41-årig mand fra Kjellerup blev torsdag morgen fløjet til sygehuset i Aalborg i en lægehelikopter efter en soloulykke i Salling.

Ulykken skete på Ågårdsholmvej ved Thorum og blev klokken 06.15 opdaget af en forbipasserende bilist, der så en varebil, der lå på taget inde på en mark. 

Bilisten fandt den 41-årige i bilens varerum, og der blev både sendt en ambulance og en lægehelikopter til stedet. Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om den 41-åriges tilstand. 

Ulykken er blevet undersøgt af en bilinspektør, der vurderer, at varebilen i en kurve kom over i den modsatte vejbane, hvor den ramte et autoværn og herefter fløj op til 100 meter gennem luften. Autoværnet kom ifølge bilinspektøren til at virke som en slags affyringsrampe - bilen landede på en mark, trillede flere gange rundt og endte til sidst på taget.

Politiet oplyser, at der er blevet taget en blodprøve af den 41-årige for at få fastslået, om han var påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer.

Der skete i øvrigt et mindre færdselsuheld i kølvandet på ulykken. Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at den tilkaldte lægebil stødte sammen med en anden bil i et kryds i nærheden af ulykkesstedet. Her skulle der kun være sket materiel skade.