Søren Rasmussen: Fantastisk fight af os

BSVs målmand Søren Rasmussen var meget tilfreds efter holdets storsejr over Team Tvis Holstebro i første DM-finale i aften.

SørenRasmussen

Der var stor glæde hos BSV-målmand Søren Rasmussen efter sejren på syv mål over Team Tvis Holstebro i den første af de to DM-finaler i herrehåndbold.

- Fantastisk fight af os. Virkelig en mandfolkepræstation i dag, sagde Søren Rasmussen umiddelbart efter kampen blev fløjtet af.

- Vi står utrolig godt i defensiven, og specielt første halvleg spiller vi os også frem til nogle formidable angreb også, det fungerer virkelig godt i første halvleg. Anden halvleg skal vi slide lidt mere for tingene, og ja, TTH bider også godt fra, så man skal ikke lave en fejl, så straffer Tvis lige med det samme. Men vi kommer herfra med plus syv, det var første etape, og den er godkendt fra vores side af, forklarede Søren Rasmussen.

BSV førte allerede med seks mål i pausen. En bedre start end den sejrende målmand havde forventet.

- Jeg havde forventet to meget intense og tætte kampe. Jeg vidste, vi har kvaliteterne til det her, og vi spiller på et meget højt niveau i første halvleg, og jeg synes de virker lidt rystede der. Intet er afgjort endnu, men vi er selvfølgelig meget tilfredse med vores udgangsposition.

Der var mødt 2845 tilskuere op I Jysk Arena, og Søren Rasmussen er ikke i tvivl om, at de hjalp holdet frem.

- Jeg er simpelthen bare så stolt, når jeg kigger rundt herinde i hallen. Fantastisk opbakning. Det giver nogle ekstra mål, sagde Søren Rasmussen og understregede, at de kun er halvvejs i de to kampe.

- Nu er vi rigtig, rigtig glade, men vi skal også bruge de næste par dage på at komme ned på jorden igen. Og virkelig samle kræfterne og være 100 procent fokuseret, når vi star ovre i Holstebro allerede på lørdag.