Søndergaard forlænger med Skjern

Skjern Håndbold har forlænget samarbejdet med Kasper Søndergaard i yderligere tre sæsoner.

    
Skjern Håndbold får glæde af højrebacken Kasper Søndergaard i yderligere tre sæsoner, efter at klubben har forlænget kontrakten med landsholdsspilleren.
    
Det fortæller håndboldklubben i en pressemeddelelse søndag.
    
34-årige Kasper Søndergaard er netop nu i gang med sin femte sæson i Skjern, og med den nye aftale med klubben forlænges samarbejdet indtil 2019.
    
- Jeg er utrolig glad for at være i Skjern, og da jeg fik muligheden for at forlænge, var jeg slet ikke i tvivl. Vi er blevet et af de hold, der ligger i toppen hvert eneste år, og sammen med mine holdkammerater vil jeg gerne være med til at sørge for, at vi bliver ved med det, siger Kasper Søndergaard.
    
Hos Skjern Håndbold glæder man sig over forlængelsen af aftalen med Kasper Søndergaard, der er med til at understøtte målsætningen om medaljer i klubben.
    
- Selvfølgelig er vi stolte af, at vi kan holde på en stor profil som Kasper. Det er med til at skabe kontinuitet, og når målsætningen for klubben altid er at være med i kampen om medaljer, er det vigtigt med en rutineret klassespiller som ham, siger Carsten Thygesen, der er bestyrelsesformand i Skjern Håndbold.
    
Kasper Søndergaard har spillet 170 kampe i Skjern, siden han kom til klubben i 2011.
    
/ritzau/