Snapstinget er kommet flyvende fra start: - Det er meget, meget imponerende

Snapstinget i Viborg er kommet godt fra start, og de forventer, at der kommer over 100.000 gæster.

Klik videre og se hele indslaget fra Snapstinget. Foto: Hans Trier Vittarp, TV MIDTVEST

04:57

1 af 2

Landsdelens med længder største byfest har været i gang syv dage, og Snapstinget, som det hedder, er kommet forrygende fra start.

- Kort fortalt helt fantastisk. Slutspurten skal snart sættes ind, vi har afviklet godt 100 af de 200 arrangementer, der er i alt. Det er meget, meget vellykket, så vi tror, vi runder 100.000 gæster, siger Lars Stentoft, der er kulturdirektør i Viborg Kommune. 

01:03

Kom med på tur rundt og se, hvad Snapstinget byder på. 

Luk video

I løbet af 10 dage er der arrangementer for alle aldre i kommunen, og det er noget, som borgerne i Viborg nyder godt af.

- Det betyder, at Viborg forsøger at gøre ekstremt meget for bredden. Det er både vores unger, som er med til Snapsting-arrangementer, og jeg har selv været med til at køre mountainbike i byen, siger Henrik Bondgaard, der bor i byen.

Læs også Snapsting er landsdelens største byfest: - Det bliver større og større

- Det er meget, meget imponerende, slutter han.

Det er da også som om, at både borgerne og de ansatte i Viborg Kommune går rundt med en lidt rankere ryk en sædvanligt.

- Vi kan mærke, at folk er stolte. Når vi står her ved vores ikoniske domkirke med rockscenen lige ved siden af, så er man stolt over at bo i Viborg Kommune, siger Lars Stentoft.

Det kan dog også mærkes på pengepungen i kommunen, som nyder en stor brandingværdi i arrangementet. Derudover er der også kronede dage for hotellerne og restauranterne, som er fuldt ud bookede.

00:55

Det traditionsrige Hærvejsløb er også smeltet sammen med Snapstinget. 

Luk video