Smal FCM-sejr på Fyn

FCM tog alle tre point, da midtjyderne sørgede for, at OB indkasserede sit fjerde nederlag i træk.

FC Midtjylland tog deres anden sejr i træk, da indskiftede Kristoffer Olsson blev matchvinder i FCM's 1-0 sejr over OB i Odense.

OB sendes med nul point endnu længere væk fra klubbens målsætning om slutspillet med det fjerde nederlag i træk.

Anderledes godt så det ud for FC Midtjylland, der kom med en 3-0-sejr over Esbjerg i ryggen.

Første halvleg var en lige affære, der bød på få målchancer. FCM's Paul Onuachu kunne se et indlæg snige sig forbi hans ellers lange fod, og i den anden ende måtte OB's Mikkel Desler sande, at hans afslutning i feltet røg snert forbi Johan Dahlin i FCM-målet.

En helt anden fart var der over anden halvleg. Efter blot to minutters spil var Sten Grytebust i OB-målet testet to gange, og FCM sad på store dele af spillet i anden halvlegs indledning.

FCM's Rafael van der Vaart blev efter en time pillet ud, og ind kom Kristoffer Olsson. Det skulle vise sig at blive afgørende, for efter 75 minutter dukkede Olsson op på feltkanten, placerede bolden i nettet og bragte FCM foran 1-0.

Efter scoringen vågnede OB op og havde i to omgange frispark fra nært hold, men begge forsøg blev afvist.

Nederlaget sender OB på Alka Superligaens 11.-plads med seks point op til slutspillet, da Sønderjyske tog tre point mod FC Nordsjælland.