Slut med utrygge patienter

En landsdækkende patientundersøgelse viser, at et stigende antal patienter ikke føler sig trykke, når de bliver udskrevet fra Hospitalsenheden Vest. Nu sætter hospitalet ind for at løse problemet.

Når patienter forlader Hospitalsenheden Vest i Herning og Holstebro, sker det for flere vedkommende med en følelse af utryghed. Det viser en landsdækkende patientundersøgelse.

- Det er en udfordring, og det er bestemt noget, vi har fokus på, siger Charlotte Mouritsen, der er kvalitetskonsulent ved Hospitalsenheden Vest.

Torsdag sender Hospitalsenheden Vest derfor ti mand rundt på sygehusene i Holstebro og Herning for at snakke med alle de patienter, de kan nå.

- Vi vil gerne blive klogere på hvad patienterne tænker, og få uddybet de resultater, der er i den landsdækkende patientundersøgelse, siger kvalitetskonsulent ved Hospitalsenheden Vest, Charlotte Mouritsen.

Når medarbejderne har været rundt ved patienterne, skal det indsamlede materiale analyseres. Den 1. juli mødes medarbejdere fra Hospitalsenheden Vest for at se hvad, der kan forbedres på sygehusene.

Se et indslag om hospitalets indsats:

02:10 Luk video