Slagterigrund er en skændsel

Den gamle slagterigrund i Bjerringbro er en skændsel for byen mener flere borgere. De frygter at pladsen bremser byens udvikling.

Egentlig skulle der have være bygget kontor, butikker og boliger på den tidligere slagterigrund i Bjerringbro, men manglende økonomi har stoppet projektet.

- Det er ærgerligt, at det er kommet så langt, og vi kan ikke være det bekendt, siger formanden for Bjerringbro Udviklingsråd Palle Winther.

For seks år siden blev slagteriet revet ned. Udviklingsselskabet Casa Nord i Glostrup købte dengang grunden for at bygge på den. Men en finanskrise og manglende interesse for at drive butik i Bjerringbro har sat en stopper for projektet.

- Den er fyldt med gamle murbrokker og er en stor ukrudtsmark. Det er ikke det bedste syn, man kan få, når man kommer som gæster til Bjerringbro, og det er heller ikke noget, der fremmer handlen i byen, siger Palle Winther, der er formand for Bjerringbro Udviklingsråd.

Udviklingsrådet har nu taget kontakt til Casa Nord. I november skal rådet mødes med selskabet for at finde en løsning på problemet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Casa Nord.

Her kan du se et indslag om den gamle slagterigrund:

01:48 Luk video