Slagteribrand påsat?

I går brændte det nedlagte slagteri i Skive. Politiets teknikere vil nu undersøge om branden var påsat.

skive_brand.jpg

Klokken 13.35 søndag udbrød der brand på det nedlagte Danish Crown slagteri i Skive. Politiets teknikere vil derfor på fredag undersøge om branden kan være blevet påsat.

Som udgangspunkt skal branden være opstået i et tavlerum på den gamle slagtegang, og blev slukket i løbet af et par timer. Men politiet er i tvivl om der overhovedet stadg er strøm tilsluttet den nedlagte bygning. Derfor skal branden nu undersøges nærmere.

- Der er nogle ubesvarede spørgsmål vi skal have svar på, så senere på ugen vil teknikere undersøge stedet, fortæller Vicepolitikommisær, Lars Mikkelsen fra Skive Lokalpoliti.

Kraftig røg

Øjenvidner fortalte, der stod kraftig røg ud fra bygningerne. Falck sendte flere brandbiler til Brårupgade, og det viste sig, at der var kraftig ild i nogle kabler i et tavlerum på slagtegangen. Branden havde bredt sig til etagen ovenover. Brandslukningen stod på halvanden times tid inden branden var helt slukket.

Ikke første gang

Skive Slagteri var i sommeren 2007 udsat for en storbrand, hvor store dele af slagteriet brændte ned. Slagteriet blev aldrig fuldt åbnet igen. Danish Crown lukkede senere den sidste produktion på slagteriet i Skive. Den sidste slagtning fandt sted 18. juni 2008.