Skyline holdes kunstigt i live

En aftale mellem en lang række teleudbydere betyder at det konkursramte internet-firma, Skyline, bliver holdt kunstigt oppe frem til udgangen af juni.

harddisk.jpg

I 11. time er det lykkedes Erhvervsministeriet at samle TDC, Telenor, Telia, Global Connect, 3, Dansk Energi og Erhvervsstyrelsen om en aftale om at understøtte et nødberedskab, der sikrer, at Skylines kunder får mere tid til at flytte deres internetforbindelser til andre selskaber. 

- Jeg er rigtig glad for, at vi i 11. time har fundet en løsning, hvor vi sammen med telebranchen undgår, at en stor gruppe virksomheder og danskere lige pludselig står uden adgang til internettet. Og jeg vil gerne kvittere for, at branchen gik positivt ind i sagen, før det var for sent, siger Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn i en dugfrisk pressemeddelelse.

Frist til udgangen af juni

I stedet for at Skylines bredbåndsforbindelserne blev lukket i dag, fredag kl. 16, videreføres driften af selskabet nu frem til udgangen af juni 2012. Eksisterende kunder hos det konkursramte selskab får dermed forlænget fristen for at få flyttet deres internetforbindelser.

Erhvervs- og vækstministeren vil i forlængelse af forløbet overveje, om der skal yderligere tiltag til for at sikre imod lignende situationer fremover.