Skunklaboratorium lukket ved Tarm

56-årig vietnameser er fængslet i fire uger for at dyrke ulovlig skunk

Et tip fra det lokale forsyningsselskab førte i går til afsløringen af et større skunklaboratorium i Lyne, syd for Tarm, hvor en 56-årig vietnameser dyrkede de ulovlige euforiserende planter.

En medarbejder fra Ringkøbing-Skjern Forsyning fik mistanke om ulovlighederne, da han blev nægtet adgang til boligens elmåler.

Det førte til en henvendelse til politiet, som sidst på formiddagen i går rykkede ind i huset. Ud over skunk-planter i hele boligen, blev der fundet varmelamper og andet udstyr til dyrkning af skunk. Det oplyser vagtchef Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi.

- Det er den type udstyr, som vi kender fra  andre skunklaboratorier, der er blevet afsløret i landsdelen. Det hele blev pillet ned i går med hjælp fra Beredskabsstyrelsen, siger Jens Claumarch.

Politiet har endnu ikke overblik over, hvor store mængder ulovlig skunk der er tale om.  Den 56-årige vietnameser blev her til formiddag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han erkendte sig skyldig i ulovlighederne. Han blev fængslet, foreløbig i fire uger.