Skuffende forårspræmiere for SIF

Selvom Silkeborg IF var bedst gennem hele kampen, så endte holdets forårspræmiere med et skuffende nederlag på 1-0 til Fredericia.

SifPic1.jpg

FC Fredericia vandt torsdag 1-0 ude over Silkeborg IF, da de to hold tørnede sammen i deres første forårskamp i Bet25 Ligaen.
Det var Fredericias topscorer, den tidligere Brøndby-spiller Brent McGrath, der med ti minutter tilbage opsnappede en bold i modstanderens forsvar, afdriblede Silkeborg-keeperen og lagde bolden i kassen til kampens slutresultat.

Silkeborg havde det meste af spillet i store dele af kampen, men ingen af holdene virkede rigtig farlige undervejs. Silkeborg var dog millimeter fra at udligne i kampens overtid, og kun en pragtredning af Fredericia-keeper Thomas Mikkelsen sikrede de tre point. Kort efter var det Fredericias tur til at have marginalerne mod sig med et skud på overliggeren.

Det var Fredericia-cheftræner Jesper Sørensens første tur i spidsen for holdet i en divisionskamp, efter han 1. januar tog over efter Ove Pedersen, der nu er i Superligaens bundprop Hobro IK.
Jesper Sørensen kender modstanderen Silkeborg aldeles godt, da han tidligere har bestredet samme post i netop Silkeborg. Samme situation gør sig gældende i Silkeborg, hvor cheftræner Peter Sørensen havde sit første cheftrænerjob i Fredericia.

Med de tre point rykker Fredericia op på sjettepladsen i rækken, mens Silkeborg misser muligheden for at kravle ind i top-3, der udløser oprykning til Superligaen. De to hold har spillet en kamp mere end de øvrige hold.   

Fredericia spiller næste gang den 20. marts hjemme mod Næstved, mens Silkeborg kan se frem til en udekamp mod Skive samme dag.

 
/ritzau/