Skuffede TTH-spillere: Dybt frustrerende

Skjern vandt - endnu engang - slaget om Vestjylland på et mål i de sidste sekunder.

Skuffelsen lyste ud af spillerne fra Team Tvis Holstebro, da de tirsdag aften tabte arvefjendeopgøret mod Skjern Håndbold 26-27 på en scoring i de allersidste sekunder.

- Det er dybt frustrerende, og det er endnu mere frustrerende, når det er mod Skjern. Det er det værste hold at tabe til - og så tabe på den måde, som vi har gjort nogle gange, sagde Team Tvis Holstebros Søren R. Hansen til TV MIDTVEST efter kampen.

Team Tvis Holstebro havde ellers chancen for sejr, men Morten Nyberg kom til at sende bolden ud over sidelinjen - og da TTH havde taget målmanden ud for at få en ekstra markspiller, reagerede Skjerns René Rasmussen lynhurtigt og sendte bolden i et tomt mål.

- Jeg når bare at tænke, at den skal bare mod kassen, og heldigvis rammer den klokkeklart midt i målet. At slå Tvis i sidste sekund som vi plejer, bliver vi aldrig trætte af, sagde René Rasmussen.

Point med i slutspillet

Sejren betyder, at Skjern har gode chancer for at slutte grundspillet på en af de to første pladser og dermed få to point med over i slutspillet, mens TTH formentlig kun får et point med over.

- Vi skulle have haft to point i dag, og det var også derfor vi tog målmanden ud. Men det er frustrerende, at vi ikke får sat det sidste angreb ordentligt op, sagde Søren R. Hansen.

Det var ellers Team Tvis Holstebro, der havde revanche til gode. Da de to hold mødtes i Jyske Bank Boxen vandt Skjern på et mål af Thomas Klitgaard i sidste sekund - efter at have været bagud med syv mål.

Interview med Søren R. Hansen fra Team Tvis Holstebro:

 

Interview med Skjerns matchvinder René Rasmussen:

 

Se indslag fra 22.20-nyhederne tirsdag aften her:

Efter en vandvittig afslutning vandt Skjern Håndbold her til aften over lokalrivalerne fra Team Tvis Holstebro. Som flere gange før afgjorde Skjern kampen i de sidste sekunder