Skud-sag i Herning: Politiet efterlyser mor og børn

Politiet efterlyser nu en mor med sine to børn, som angiveligt har set de personer, der står bag nedskydningen af en 23-årig mand.

monter-outlet.jpg
Foto: Stine Agnholt Andersen, TV MIDTVEST

Midt- og Vestjyllands Politi arbejder fortsat på at samle trådene i sagen, hvor en 23-årig mand fra butikken Monster Outlet på Cedercej i Herning blev skudt d. 28. december. 

Onsdag d. 28. december cyklede en kvinde med hendes to børn på cykelstien ved Tjelevej i Tjørring. Ud for Lundgårdsskolen blev de passeret, af to mænd, der i høj fart kørte forbi dem på en grå scooter. Og det er netop de to mænd, politiet mener, der står bag nedskydningen.

- Hun må have lagt mærke til mændene på den grå scooter, når hun cyklede der med sine børn. Vi vil også gerne tale med en kvinde, der kort før på samme cykelsti blev passeret af den grå scooter fra klokken 16.00 til klokken 16.10. Og vi ved, at en mand på en sort knallert kort før var blevet overhalet af den grå scooter på Tjelevej, siger efterforskningsleder, Jess Hvass, til Herning Folkeblad.

Ifølge Herning Folkeblad leder politiet fortsat efter et klart motiv for, hvorfor den 23-årige mand skulle skydes ned.

Den 23-årige blev ramt i brystet og hårdt såret, men slap heldigvis med livet i behold. Der blev også afgivet et andet skud i butikken, som dog kun forårsagede materielle skader.

Har du oplysninger i sagen kan politiet kontaktes på 1-1-4.